Wat wij kunnen betekenen

De problemen die wij oplossen

Waarom voor ons kiezen?

In deze tijd is overschrijdend gedrag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hoe vaak je ook te horen krijgt over seksuele intimidatie, grooming, pesten of discriminatie, het gebruik van verdovende middelen of agressie op de werkvloer: je kunt het haast niet meer bijhouden.

Als bedrijf dat haar wortels heeft in de hulpverlening vinden wij het erg belangrijk om stil te staan bij dit gedrag. 

Overschrijdend gedrag is namelijk zoveel meer dan dat wij ervaren. Wij begrijpen het dat bedrijven vaak niet de kennis, de tijd, de mankracht of de expertise heeft om mensen op de juiste manier te begeleiden. Of dat er in de zorg vaak lange wachtlijsten zijn en dat er bepaalde procedures zijn die er gevolgd moeten worden. Door deze obstakels ontvangt men vaak niet de hulp die zij nodig hebben en lopen de problemen alleen maar nog meer uit de hand. 

Terug naar de basis coaching en training wilt deze problemen voor bedrijven oplossen en daarnaast kennis en inzichten bieden waar bedrijven nog jarenlang profijt van hebben. 

‘Hoe ziet het gedrag eruit?’, ‘wat zit er achter het gedrag?’, ‘wat kunnen wij bieden?’ en ‘wat is er nodig om terugval te voorkomen?’ zijn vragen waar wij ons mee bezig houden.

Enkele voordelen die bedrijven hebben die voor Terug naar de basis coaching en training kiezen zijn:

Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct door naar onze trainingen