De problemen die wij oplossen

Waarom voor ons kiezen?

In deze tijd is overschrijdend gedrag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hoe vaak je ook te horen krijgt over seksuele intimidatie, grooming, (cyber)pesten, discriminatie, het gebruik van verdovende middelen of agressie op de werkvloer: je kunt het haast niet meer bijhouden.

Als bedrijf dat haar wortels heeft in de hulpverlening vinden wij het erg belangrijk om stil te staan bij dit gedrag. 

Overschrijdend gedrag is namelijk zoveel meer dan dat wij ervaren. Wij begrijpen het dat organisaties vaak niet de kennis, de tijd, de mankracht of de expertise heeft om mensen op de juiste manier te begeleiden. Of dat er in de zorg vaak lange wachtlijsten zijn en dat er bepaalde procedures zijn die er gevolgd moeten worden. Door deze obstakels ontvangt men vaak niet de hulp die zij nodig hebben en raken zij vaak onnodig nog meer beschadigd. 

Terug naar de basis coaching en training wilt deze problemen voor mensen oplossen en daarnaast kennis en inzichten bieden waar zij nog jarenlang profijt van hebben. 

‘Hoe ziet het gedrag eruit?’, ‘waar komt het gedrag vandaan?’, ‘waarin moeten wij ondersteunen?’ en ‘wat is er nodig om terugval te voorkomen?’ zijn vragen waar wij ons mee bezig houden.

Enkele voordelen die organisaties hebben als zij voor Terug naar de basis coaching en training kiezen:

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Vraag naar de mogelijkheden!