seksuele weerbaarheid training - Terug naar de basis

Seksuele weerbaarheid​

Seksueel

Wat zijn de gevaren? Hoe bescherm ik mijzelf het beste?

Seksualiteit is altijd een hot topic geweest, vooral onder jongeren. Maar wat als seksualiteit niet vanzelfsprekend gaat? Wist je bijvoorbeeld dat je beleving van liefde, seks en relaties anders kunnen zijn, dan die van een ander? En wat is eigenlijk seksueel weerbaar?

Tijdens de training ga je aan de slag met onder andere opdrachten, stellingen, casussen en video’s. Op deze manier ga je jezelf ‘trainen’ om op een veilige en verantwoorde wijze met je lichaam om te gaan. 

Aanbod:

– Complete training van 10 lessen waarin de jongere leert van leesstof, casuïstiek, testen, stellingen, video’s en huiswerkopdrachten (EUR. 200,)

– Onbeperkt toegang tot een 24-uurs (privé) online leerportaal (EUR. 39-,)

– Onbeperkt toegang tot een online community waarin jongeren met elkaar kunnen sparren over alle onderwerpen die in de training aan bod komen (EUR.50-,)

– Online steungroep waarin de jongeren de coach wekelijks live kunnen bereiken (EUR. 64,)

– Beluisteren van podcast waarin de coach de problematiek bespreekt met een specialist (40-,)

– Checklists en tips (EUR.40-,)

Bonus:

  • Wekelijkse challenges in de community (EUR. 20-,)
  • Kosteloos certificaat van deelname (EUR.35-,)

De totale waarde van dit pakket is EUR. 488-, (excl. btw)

Jouw kind krijgt dit complete pakket voor EUR. 70-, (excl.)

Schrijf je hier in voor de lessen!

Wat leer je allemaal?
Terug naar de Basis Coaching
Online Training

Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de training “Seksueel weerbaar voor jongeren”, komen in 10 lessen de belangrijkste vraagstukken rondom de seksuele ontwikkeling aan bod en leert de jongere onder andere over seksuele exploratie (wat is normaal en wat niet?), veilig vrijen, alarmerend gedrag, de risico’s van sexting, groepsdruk, nee zeggen, de invloed van (social) media en nog veel meer!

Voor wie is de training?

Maak jij je zorgen over de seksuele ontwikkeling van je kind? Vind je het lastig om te praten met je kind over seks, maar vind je een goede voorlichting belangrijk? Schrijf je kind dan nu in!

Hoe werkt het?

In principe is het heel simpel. Maak jij je als ouders zorgen of wil je dat jouw kind seksueel weerbaarder wordt? Voel jij je als jongere geroepen om deze training te volgen? Schrijf je dan nu in, volg de eerste 2 lessen gratis en begin daarna pas met betalen. De training is 24 uur per dag, 7 dagen per week in een privé leeromgeving te volgen. Dit neemt de druk van het praten over moeilijke zaken ook weer weg.

Wat over mij zeggen

Winnaars zijn geen mensen die nooit iets fout doen, maar die nooit opgeven

Wat oud-collega’s en netwerkpartners over mij zeggen.

Waarom mij vertouwen

Terug naar de basis

Als hulpverlener zie ik dat er in deze maatschappij weinig oog is voor het individu en diens krachten en minder krachtige kanten. Ik wil de cliënt echt kunnen helpen, geen lange wachttijden of talloze verwijzingen: ik ben er voor je.

Positief gericht

Ik geloof dat er zoveel meer is wat je als individu uit jezelf kunt halen en het mogelijk is om gezond en succesvol te worden.

10+ jaar ervaring

Ik heb regelmatig te maken gehad met verschillende rollen en hier heb ik mij kunnen ontwikkelen als mens en hulpverlener.

Methodische werkwijze

Samen met de cliënt probeer ik er zoveel mogelijk achter gekomen waar hij/zij is vast gelopen.

Eerlijk

Ik leg de cliënt geen druk op om te presteren of om terug te keren naar de maatschappij. De cliënt bepaalt zelf zijn of haar doelen, er zijn geen verrassingen.

Vraag een aan

Eerst een kennismakings gesprek?