Seksuele weerbaarheid voor jongeren, ouders en zorg-helden m.b.v. STAP-budget

Ben jij een wanhopige ouder die zijn dochter heeft proberen te redden uit de handen van een loverboy? Of heeft jouw zoon moeite met het aangeven van zijn grenzen onder groepsdruk? Bepaalt zijn onzekerheid hoe hij zich gedraagt in een relatie?

Misschien ben je wel een zorg professional die nou nèt niet de juiste tools in huis heeft om die jongere te begeleiden met vragen over zijn seksuele identiteit…

Hoe dan ook…

Meer dan 150.000 jongeren krijgen ELK jaar te maken met een zware vorm van seksueel overschrijdend gedrag.

Kun jij je dit voorstellen?

Een groot aantal van deze jongeren weet weinig over veilig vrijen, de risico’s van sexting, grooming, loverboys (en girls!), prostitutie of over de verschillende vormen van seksueel overschrijdend gedrag.

En wat doe je als je lgbtq bent en niet weet hoe je hiermee om moet gaan?

Hoe zorg je er voor dat je seksueel weerbaar en redzaam wordt in 2022? Is er een manier waarop we onze jongeren op een goede wijze kunnen voorlichten?

Ja, die is er!

Deze training is daarom ontwikkeld voor jongeren, jongvolwassenen, ouders en zorg helden die vragen hebben over seksuele weerbaarheid en redzaamheid. 

Is jouw antwoord JA, dan nodig ik jou uit om jezelf in te schrijven voor deze fantastische training dat ook nog eens helemaal kosteloos is!

Dit zijn de resultaten na de training:

Goed nieuws: Er is voor deze training nog STAP-budget beschikbaar! Meld je uiterlijk aan op 25 augustus 2022!

Voor deze training werken wij samen met de volgende partners