Heeft u te maken met ongewenst gedrag?

De verdeeldheid en de verharding in onze samenleving zorgt voor vervelende gevolgen waaronder allerlei sociale en psychische problemen. Soms is er te weinig aandacht of kennis in het bedrijfsleven of in de gezondheidszorg en kan het voorkomen dat mensen zich op een ongepaste en overschrijdende manier gaan gedragen. 

Je ziet het steeds vaker om je heen, op social media en in het nieuws: pesten, discriminatie of seksueel overschrijdend gedrag: binnen alle lagen van de bevolking komt dit voor.

Maar wat als je nu op grote schaal te maken krijgt met meerdere vormen van overschrijdend gedrag? Of als men zich zodanig gaat gedragen dat dit een dreiging vormt voor anderen? Op school bijvoorbeeld of op de werkvloer? Hoe ga je om met ongewenst gedrag, hoe speel je in op de behoeften van mensen en hoe zorg je voor een veilige terugkomst voor alle betrokkenen?

Wij gaan helemaal terug naar de basis en leren mensen alles over de verschillende vormen van ongewenst gedrag, de oorzaken hierachter, het realiseren van een veilige (werk)omgeving en hoe je kunt handelen bij ongewenst gedrag. 

Meer weten over onze mogelijkheden?