FAQ

Heeft u vragen ?

Veelgestelde vragen

Omdat wij maatwerk leveren is dit afhankelijk van de hulpvraag. Na het eerste contact moment wordt er een intake gesprek ingepland. Tijdens dit intake gesprek zullen de hulpvragen in kaart worden gebracht en zullen er afspraken worden gemaakt over het coaching traject. 

Nee. In een coaching traject leggen wij de focus op het individu. Hierin bespreken wij de hulpvragen en onderzoeken wij het probleem. Het is een intensief traject waarbij er sprake is van 1-op-1 begeleiding. Tijdens onze trainingen is er aandacht voor het onderwerp en gaat de cursist aan de slag met onze leer app. Hierin wordt er geoefend met de lesstof. Uiteraard zijn contactmomenten met een personal trainer mogelijk. 

Ons aanbod bestaat uit coachen en trainen. We noemen dit niet voor niets de meest persoonlijke vorm van leren: er is aandacht voor het achtergrond van het probleem, we gaan actief op zoek naar oplossingen die bij het individu passen en we minimaliseren de kans op terugval. Daarnaast zorgen onze coaching en trainingen voor kennis en inzicht, maar ook voor bewustwording. 

Nee, alles is bespreekbaar. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om alleen coaching of training in te kopen. 

Na het lezen van de lesstof, het bekijken van de video’s en/ of het maken van de bewustwordingsopdrachten gaat de deelnemer aan de slag met de leerkaarten. Hierin wordt de lesstof getoetst d.m.v. (meerkeuze)vragen. Deze vragen worden herhaald en komen steeds terug in een andere volgorde. Op deze manier worden de deelnemers getraind om de lesstof volledig onder de knie te krijgen, 

Het is mogelijk voor elke organisatie om in ons systeem rapportages te volgen van de voortgang van elke training.

Na het lezen van de lesstof, het bekijken van de video’s en/ of het maken van de bewustwordingsopdrachten gaat de deelnemer aan de slag met de leerkaarten.  Hierin wordt de lesstof getoetst d.m.v. (meerkeuze)vragen. Er is geen tijdslimiet aan het beantwoorden van de vragen. Op deze manier houden wij onze trainingen voor alle deelnemers laagdrempelig. De deelnemers ontvangt een certificaat van deelname wanneer zij de training met een voldoende hebben afgesloten. 

Het is mogelijk om evaluatiemomenten af te spreken waarin duidelijk wordt of vervolg trajecten noodzakelijk zijn. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op en wij bellen u zo snel mogelijk terug.