Diensten

Wat ik jou kan bieden

Je kunt op de volgende manieren met mij werken

Coaching

Wat is mijn werkwijze?

Als jouw coach probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Dit betekent dat we geen samenwerkingsverband aangaan van jaren, maar een op maat gemaakt traject in jouw tempo om het beste in jezelf naar boven te halen. Ik geloof namelijk in jouw kracht, ik denk alleen dat jij deze nog niet ontdekt hebt of dat je al die jaren hebt gedacht dat jij deze niet bezit of dat deze gewoon ‘zoek’ is.

Samen met jou stel ik een plan op waarin wij kijken naar jouw doelen, jouw mogelijkheden en jouw beperkingen. Mijn rol als coach is jou adviseren, je bijstaan, soms vanuit de zijlijn en soms als politieagent. Je kunt me zien als de zijwieltjes aan een fiets en aan het einde van jouw traject zijn deze niet meer nodig. Ik probeer samen met jou direct in kaart te brengen wat de reden is dat je op een bepaalde manier naar zaken kijkt, wat jouw drijfveren zijn, waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt en wat ervoor nodig is om buiten je comfortzone te treden. Dit betekent dat een traject met mij soms uitdagend en emotioneel kan zijn, maar ook dat je veel over jezelf leert en uiteindelijk zoveel zelfvertrouwen en zelfinzicht hebt dat je geen coach meer nodig hebt!

De tools die worden ingezet werken op verschillende niveaus, waaronder mentaal, fysiek, psychologisch en emotioneel. Ik ga samen met jou de diepte in en dit kan betekenen dat ik je soms letterlijk aan de hand neem om ervoor zorgen dat jij je begrepen en veilig voelt. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?

De trainingen

Welke trainingen bied ik aan?

“Seksuele weerbaarheid” voor jongeren van 12-18 jaar

“Mijn dochter komt ongewild terecht in situaties met jongens waarbij zij haar grenzen niet kan aangeven. Ik heb al een paar keer geprobeerd om het gesprek met haar aan te gaan, maar zij bevriest steeds” – Miranda

“Mijn zoon is sinds een aantal maanden flink aan experimenteren met seks. Ik vraag me af of hij wel weet wat normaal is en of hij denkt aan zijn veiligheid en dat van anderen. En wat is eigenlijk normaal in deze tijd?” – Peter

Herken jij deze uitspraken? Maak jij je zorgen om de seksuele ontwikkeling van jouw kind? Say no more! 

Veel pubers worden blootgesteld aan sexting en groepsdruk of lopen de kans om slachtoffer te worden van grooming. Ook kampen steeds meer (lqbtq) jongeren met seksueel overschrijdend gedrag en zijn zij niet voldoende “getraind” om hun wensen en grenzen aan te geven in lastige situaties.

De ouders van deze jongeren weten vaak niet wat er speelt en als zij er eenmaal achter komen dat hun kind in de problemen zit is het vaak al te laat. 

Zoek jij direct hulp? 

Geef jouw kind dan nu op voor mijn 12-delige training! 

In de complete, digitale training “Seksuele weerbaarheid” voor jongeren van 12-18 jaar ga ik jouw kind op verantwoorde wijze weerbaar maken tegen alle risico’s van seks. 

“Internet en social media” voor jongeren van 12-18 jaar

“Mijn zoon zit zijn dag en nacht achter zijn laptop. Hij spreekt nauwelijks af met zijn vrienden en gaat niet meer naar buiten. Als wij hem aanspreken, reageert hij boos en agressief. Ik maak me zorgen om een verslaving” – Willem

“Ik ben er laatst achter gekomen dat mijn dochter op internet onnodige aankopen doet. Dit doet zij van mijn rekening. Zij heeft al bijna 2000-, uitgegeven.” – Trees

Steeds meer jongeren raken in de ban van internet en social media. Sommigen zo erg dat ze niet meer kunnen stoppen. 

Rekeningen die geplunderd worden, continu bezig zijn met gamen of porno of het slachtoffer worden van cybercrime. Wat voor sommige ouders als schokkend kan overkomen, is voor andere ouders de keiharde realiteit.

Dat de wereld van de entertainment ook een donkere zijde heeft weten we allemaal. Helaas zien onze jongeren door de bomen het bos niet meer en is het vaak moeilijk om al deze verleidingen op het internet te weerstaan. Helaas is het soms al te laat als jij er als ouder achter komt dat jouw puber een serieus probleem heeft. 

Gelukkig heb ik een oplossing voor je! 

Je kunt je kind namelijk nu opgeven voor mijn 10-delige training! 

In de complete, digitale training “Internet en social media” voor jongeren van 12-18 jaar ga ik jouw kind op verantwoorde wijze leren omgaan met alle gevaren van het internet.