Stap uit je comfort zone

Shehnaaz abdoel

Je zit al jaren in een vicieuze cirkel. Je hebt last van terugkerende gezondheidskwalen. De ene keer is het je huid, de andere keer heb je last van je buik of het zijn de stemmingswisselingen die ervoor zorgen dat je in de knoop met jezelf zit. Je kunt je vinger er niet op leggen, maar één ding weet je zeker: je bent totaal uit balans.

Het lukt je maar niet om je doelen te bereiken. Je werkt hard om de rekeningen te betalen en je hebt geen energie meer om andere dingen te doen. Je haalt geen passie meer uit je werk, maar wie neemt er in deze tijd ontslag of begint iets voor zichzelf?

Al jaren heb jij het idee dat er meer is dan “dit”. Je wilt zo graag doorbreken in het leven en hoort verhalen over mensen waarbij dit wel is gelukt. Al die mensen. Al die ideeën. Al dat potentie. Zou jij het ook in je hebben?

Jouw zelfbeeld en eigenwaarde halen je steeds naar beneden. Het lukt je maar niet om uit je comfort zone te stappen. Want hoe begin je, wie vraag je om hulp, waar haal je de energie vandaan?

Je wilt genieten van alles dat het leven jou te bieden heeft! Maar hoe doe je dat als alle mooie dingen in het leven geld kosten? Hoe zorg je ervoor dat je van een inkomen geniet zonder jezelf kapot te werken?

Er moet nu iets gebeuren. Je wilt over 20 jaar niet terugkijken en spijt hebben dat je de stap niet hebt genomen om het beste uit jouw leven te halen. Je wilt iets achter laten voor jouw kinderen. Je wilt herinnerd worden.

Ik kan je één ding vertellen: Jouw leven is 100% jouw eigen verantwoordelijkheid. Je bent niet waardeloos. Je hebt de kracht om je leven te veranderen. Lichamelijk, geestelijk èn financieel. Je hebt alleen het juiste zetje nodig.

Meer weten? Vraag nu gratis een intake gesprek aan t.w.v. 96-,

Stop met twijfelen aan jezelf. Stap uit je comfort zone. Begin vandaag.

Shehnaaz

Terug Naar De Basis Coaching & Trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Testimonials