Afspraak - Terug naar de basis

Afspraak

Coaching Training

Proces Terug Naar De Basis

  • Je meld je via de website aan voor een intake;
  • Er wordt een afspraak gemaakt voor een telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden hulpvragen, aandachtsgebieden en contra indicaties besproken. Ook wordt er gekeken naar jouw hulpverleningsgeschiedenis. Ik wil graag weten wat jij zelf al geprobeerd hebt en waar jij bent vastgelopen. Ook wil ik weten wat jij van mij verwacht en hoe ik het beste aan kan sluiten bij jouw wensen. Als er een klik is en we denken allebei dat er een ‘basis’ is om samen te werken wordt er een vervolgafspraak ingepland.
  • Tijdens deze afspraak wordt er informatie gegeven over het coaching traject en maken we afspraken. Ik maak samen met jou een inschatting van de hulpvragen en het aantal sessies dat je nodig hebt. Je krijgt een voorlopige offerte en wij nemen namen het samenwerkingscontract door. Ook worden de disclaimer, privacyregeling, klachtenregeling en verplichte dossiervorming besproken.
  • Hierna worden jouw hulpvragen verscherpt en uitgediept en in doelen verwerkt; al jouw leefgebieden worden in kaart gebracht om een zo goed mogelijk beeld te creëren van wat jij wilt en wat jij kunt en uiteraard waar ik je bij ga helpen!
  • In de afspraak erna gaan we het hebben over de samenwerking, jouw veiligheid die ik erg belangrijk vind en de tools waar jij gebruik van kan maken om jouw vaardigheden te vergroten. Daarna start jouw coaching pas echt!
  • Om ervoor te zorgen dat onze samenwerking goed verloopt en dat jij successen boekt plannen we regelmatig evaluatiemomenten in 
Beginnen met een

Maak een afspraak

Intakes

Ma, Di, Do, Vrij
10:00 tot 11:00
(Intake duurt een half uur)

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 14:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30